Krachtige accu voor Omsnoermachine

Het omsnoeren of strappen van producten verpakking of pallets vraagt kracht van je omsnoermachine. De band wordt strak om je verpakking getrokken en aan elkaar gesmolten. Om deze kracht aan je omsnoermachine te leveren is een krachtige accu nodig. 

Gereedschap accu maken

Een gereedschapsccu is gemaakt uit kleine NimH Sc batterijen. Dit soort batterijen zijn verkrijgbaar van verschillende merken van goedkoop to goed. Ook de prijs staat daarbij in verhouding. NiMH cellen van Sanyo / Panasonic zijn de betere in zijn soort. Deze cellen kunnen snel ontladen en leveren hoge stroom. Deze combinatie zorgt voor een extra hoog koppel voor je machine.

Koop je een nieuwe accu van model AEG Atlas, Fromm, Milwaukee, let dan op de kwaliteit can de cel. Koop je een goedkope accu, verwacht dan ook geen hoge prestaties. Voor het standaard schroefwerk merk je weinig verschil in cellen, maar eis je meer, koop dan ook meer!  

Bouwman Auteur

Kritische, veeleisende tester van gereedschap