FROMM / MILWAUKEE 14.4V 3AH krachtpatser

Strapping tools of omsnoermachines vragen om power. De Strap band wordt op spanning gebracht en vast gesmolten aan elkaar. Deze omsnoermachines vragen een krachtige accu. Speciaal daarvoor maakt AccuCompany deze accu met Panasonic cellen. Deze hebben een hoge kwaliteit, lange levensduur en lage inwendige weerstand. Dat laatste zorgt ervoor dat het koppel van de machine extra hoog is.

 

Deze 14,4 volt NiMH heeft een capaciteit van 3Ah voor langdurig gebruik. Met een hoge capaciteit accu kun je langer werken. De accu laad ook langer op, wat geen enkel probleem is voor je originele oplader.

Hoe werkt een omsnoermachine?

Een omsnoermachine wordt gebruikt om producten en pakketten veilig en stevig te verpakken met behulp van omsnoeringsband of -tape. Hier is een algemene beschrijving van hoe een omsnoermachine werkt:

  1. Het pakket wordt geplaatst op de tafel van de omsnoermachine en gecentreerd voor een optimale positionering.
  2. De omsnoeringsband of -tape wordt uit de rol gehaald en geleid naar het pakket.
  3. De omsnoeringsband of -tape wordt vervolgens om het pakket gewikkeld en vastgezet.
  4. De omsnoeringsband of -tape wordt op spanning gebracht om ervoor te zorgen dat het pakket stevig en veilig is verpakt.
  5. Het uiteinde van de omsnoeringsband of -tape wordt afgesneden of verzegeld.
  6. De omsnoermachine wordt herhaald voor elk pakket dat moet worden verpakt.

Er zijn verschillende soorten omsnoermachines beschikbaar, zoals handmatige, halfautomatische en volautomatische omsnoermachines. Het type omsnoermachine dat wordt gebruikt, bepaalt de mate van automatisering en de benodigde menselijke interventie bij het verpakkingsproces.

Bouwman Auteur

Kritische, veeleisende tester van gereedschap